Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Batem albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare. Adaugam galbenusurile unul cate unul.Adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Stingem praful de copt cu o lingurita zeama de portocale si il il adaugam in aluat. La sfarsit pune coaja rasa de portocale, esenta de rom, 4 linguri de apa, nutela topita (eu am topit-o la microunde in 40 de secunde), apoi omogenizam compozitia.
Tapetam o forma de chec cu ulei, punem hartia de copt, apoi turnam aluatul. Coacem checul la 180°C timp de 45 de minute.
Cu 5 minute inainte sa scoatem checul din cuptor pregatim glazura de ciocolata, topind ciocolata si nutela in baine-marie. O vom turna imediat cum scoatem checul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult